foto

Chrisi Karvonides-Dushenko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 In the Time It Takes to Get There
2018 Here and Now
2014 Hieroglyph (TV film)
2013 Advocates, The (TV film)
2012 Frontier, The (TV film)
2009 Anatomy of Hope (TV film)
2008 Ztráta diamantové slzy
2006 Company Town (TV film)
Pink Collar (TV film)
2001 Jedinečný
Skleněný dům
2000 Krasavice
1997 Smrt milionáře (TV film)
1996 Grand Avenue (TV film)

TV seriály

2018 Tady a teď (TV seriál)
Hide and Seek (E04)
It’s Coming (E02)
Eleven Eleven (E01)
2015 Blunt Talk - Plané řeči (TV seriál)
2013 Život je boj (TV seriál)
The Concert (S01E06)
Nightshift (S01E05)
Dumped (S01E04)
další epizody (6)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Pan Am (TV seriál)
Pilot (E01)
Velká láska (TV seriál)
Když se muži a hory setkají (S05E10)
Vymýtání ďábla (S05E09)
Smyčka se stahuje (S05E08)
další epizody (7)
2010 Velká láska (TV seriál)
Konec světa (S04E09)
Úniková cesta (S04E08)
Krevní msta (S04E07)
další epizody (8)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
Pilot (E01)
Velká láska (TV seriál)
Svátost (S03E10)
Na hraně (S03E08)
Bojuj nebo uteč (S03E07)
další epizody (9)
2007 Big Love: In the Beginning (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Sláva průkopníkům (S02E12)
Jsem, jaká jsem (S02E11)
Nejšťastnější děvče (S02E10)
další epizody (12)
2006 Velká láska (TV seriál)
Slavnost (S01E12)
Poslední vůle (S01E11)
Křest (S01E10)
další epizody (11)
2005 Carnivale (TV seriál)
New Canaan (S02E12)
Před New Canaanem (S02E11)
Cheyenne (S02E10)
další epizody (12)
2004 Century City (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Birds of Prey (TV seriál)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Le Voyage Dans La Lune (E12)
The Original Wives Club (E11)
Galileo Was Right (E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky