foto

Connie Dolphin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 The Advocate (TV film)
2014 Mr. Miracle (TV film)
2013 Dangerous Intuition (TV film)
2012 Flicka: Country Pride
2011 Marley a já: Štěněcí léta
2010 Flicka 2
2008 Jízda do pekel 2
Tvrdá hra 3: Juniorská liga
2006 Home by Christmas (TV film)
2004 Max Havoc: Dračí kletba
1999 Rollercoaster

TV seriály

2019 Riverdale (TV seriál)
Chapter Forty-Nine: Fire Walk with Me (S03E14)
Chapter Forty-Eight: Requiem For A Welterweight (S03E13)
Chapter Forty-Seven: Bizarrodale (S03E12)
další epizody (6)
2018 Riverdale (TV seriál)
Chapter Forty-Three: Outbreak (S03E08)
Chapter Forty-Two: The Man in Black (S03E07)
Chapter Forty-One: Manhunter (S03E06)
další epizody (9)
2016 Aftermath (TV seriál)
2014 Cedar Cove (TV seriál)
Resolutions and Revelations (S02E12)
Stand and Deliver (S02E11)
Secrets and Lies (S02E10)
další epizody (12)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Homecoming (S01E13)
A New Life (S01E12)
Stormfront (S01E11)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace