Reklama

Reklama

Připoutejte se a připravte se na divoké, necenzurované pokračování nervy drásajícího kasovního trháku Joy Ride! S “dvojitou porcí napětí a akce oproti originálu” posouvá Joy Ride 2: Dead Ahead “hrůzu na silnici na zcela novou úroveň!” (DreadCentral.com) Když se čtyři přátelé vydávají do Las Vegas za zábavou a trochou levného vzrušení, nemají ani tušení, že na ně místo toho čeká hrůza, utrpení a ryzí strach nasáklý krví! Když se jim uprostřed pustiny porouchá auto, přátelé chtějí co nejdříve nalézt cestu zpět do civilizace. Ale jejich plány brzy neujdou pozornosti nebezpečného řidiče kamionu jménem Rusty Nail. Tohle vraždící a pomstychtivé monstrum, které je ovládáno neukojitelnou touhou po mrzačení a způsobování bolesti, je odhodláno od každého z nich vybrat krutou daň… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak jistě, s jedničkou opravdu srovnávat nelze, byť oba filmy spojuje postava magorského řidiče kamionu, co si rád hraje. Kde jednička sázela na napětí, tam dvojka nasadila krev. Nic proti tomu, kdyby tvůrci rozpoutali velkolepý gorefest. Jenže jedna trubka vražená do hlavy krvavé jaro nepřivolá. Většina násilných scén končí mimo kameru (spíše asi kvůli trikové náročnosti, než cenzuře), a tak zůstává nevyvážený příběh čtveřice mladých lidí, co mají v patách šílence. Jestliže jednička svlékala mladé muže, pak dvojka opakuje podobnou scénu s blondýnou, ale...ale je to vskutku mizerný striptýz. A pravdu dí kamioňák, když ji počastuje slovy: ,,Stejně seš plochá!" Snad nejhůře dopadla hra v kostky - takový potenciál, a tak malá fantazie tvůrců. Na co chce režisér diváky nalákat, když hlavní postavy se chovají jako hovada, gore je mizerné, nahota prachbídná, strašidelná atmosféra ani omylem a divák by v závěru uvítal kompletní vyvraždění všech? Úplná nuda to však nebyla, tudíž nějakou tu hvězdku sem nasypu. Hm, asi jen dvě... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušné pokračovanie, ktoré len vo finále trochu zvolní, kvôli mučeniu, ktoré nie je až také pôsobivé. STOPÁR, WOLF CREEK, JEEPERS CREEPERS, AUTO ZABIJAK atď. Film kráča podľa pravidiel a oproti jednotke sa nebojí drzejšie citovať ÚNOS... Záležitosť určená pre žánrových fanúšikov... Viac v recenzii... ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě ničím neupoutalo. Scénář se čtyřmi mladými, kterým se rozbije auto, byl klišovitý až běda a jeden dva solidní úkoly, které krvelačný kamioňák uděloval zbylé trojici po únosu jejich kamaráda, mě také příliš neoslovily. a to samé platí o hercích, které obstal klasický vzorek no name tváří, které se zúčastňují snad všech castingů na céčkové slashery. Jednička byla docela svěží záležitostí, ale tohle je, dle očekávání, sračka. 10% ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Ano, byla by škoda nevyužít jmenovku velmi slušného prvního dílu a tak jsme se po sedmi letech dočkali na DVD. Jak to dopadlo? Ačkoliv jde o šablonu, z které přímočarost lpí na první pohled a která ve výsledku ničím nepřekvapí (zároveň však ani neurazí) jde o sledovatelný samostatný film, který má obzvlášt v druhé půlce šmrnc a atmosféru. Ve výsledku jsem víceméně spokojen, a případný další díl? Proč ne...70% ()

Mat21 

všechny recenze uživatele

Jízdou do pekel se stává jízda dvou partnerských dvojic mířících na výlet do Las Vegas poté, co se rozhodnou sjet z dálnice a přes "americký venkov" si ušetřit cestu. Poté, co se jim zadře motor a oni si v nedalekém zdánlivě opuštěném stavení "vypůjčí" auto, rozběsněný majitel a řidič kamionu v jedné osobě se rozhodne s nimi začít hrát hru, hru na život a na smrt. ● Thriller sestříhaný dle konceptu: nejprve oddělit hlavní představitele jednoho od druhého a poté je pod pohrůžkou zabití uneseného donutil plnit jeho morbidní úkoly, aby je posléze stejně rituálně zavraždil, se nese spíše na béčkové vlně. Přesto si uchovává slušnou porci napětí. Obzvláště hra v kostky, při které má řidič trucku krví na zdi napsáno, jaké číslo obnáší likvidaci části těla, byla originální. Poučení pro příště: nikdy nejezděte zkratkou. Nevyplatí se to! ║5.4.2009║ ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Přestože tomu snímek nenasvědčuje, poušť byla ve skutečnosti studená a celý štáb musel pracovat v mokru a zimě. (camper)
  • Natáčení probíhalo v Britské Kolumbii ve městech Cache Creek a Kamloop a v kanadském Vancouveru. (Terva)

Reklama

Reklama