foto

James Hazell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Parallel
2015 Pojď se mnou
2014 Krutý a výjimečný
Mr. Miracle (TV film)
2013 The Toyman Killer (TV film)
2012 It's Christmas, Carol! (TV film)
2011 Afghánské peklo
2010 Growing the Big One (TV film)
Rodinná sešlost (TV film)
2009 Held Hostage (TV film)
Phantom Racer (TV film)
Vánoce v Canaanu (TV film)
2008 Nightmare at the End of the Hall (TV film)
Odyseus: Cesta do temnoty
Tvrdá hra 3: Juniorská liga
Záhada sfingy (TV film)
2007 Agent z vesmíru
Dobří sousedé (TV film)
Dokonalé dítě (TV film)
2006 Utajená minulost (TV film)
2002 The Burial Society

TV seriály

2019 Unspeakable (TV seriál)
Apologies (2005–2015) (E08)
Intent (1997–2005) (E07)
Krever (1993–1996) (E06)
další epizody (8)
Siréna (TV seriál)
The Outpost (S02E13)
Serenity (S02E12)
Mixed Signals (S02E11)
další epizody (12)
2018 Siréna (TV seriál)
Aftermath (S01E10)
Street Fight (S01E09)
Being Human (S01E08)
další epizody (9)
2017 Van Helsing (TV seriál)
Began Again (S02E01)
2015 The Romeo Section (TV seriál)
2014 Cedar Cove (TV seriál)
Resolutions and Revelations (S02E12)
Stand and Deliver (S02E11)
Secrets and Lies (S02E10)
další epizody (12)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Homecoming (S01E13)
A New Life (S01E12)
Stormfront (S01E11)
další epizody (12)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace