foto

James Hazell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Parallel
2015 Pojď se mnou
2014 Krutý a výjimečný
Mr. Miracle (TV film)
2013 The Toyman Killer (TV film)
2012 It's Christmas, Carol! (TV film)
2011 Afghánské peklo
2010 Growing the Big One (TV film)
Rodinná sešlost (TV film)
2009 Held Hostage (TV film)
Phantom Racer (TV film)
Vánoce v Canaanu (TV film)
2008 Nightmare at the End of the Hall (TV film)
Odyseus: Cesta do temnoty
Tvrdá hra 3: Juniorská liga
Záhada sfingy (TV film)
2007 Agent z vesmíru
Dobří sousedé (TV film)
Dokonalé dítě (TV film)
2006 Utajená minulost (TV film)
2002 The Burial Society

TV seriály

2020 Siréna (TV seriál)
Survivor (S03E03)
Revelations (S03E02)
Borders (S03E01)
2019 Unspeakable (TV seriál)
Apologies (2005–2015) (E08)
Intent (1997–2005) (E07)
Krever (1993–1996) (E06)
další epizody (8)
Siréna (TV seriál)
New World Order (S02E16)
Sacrifice (S02E15)
The Last Mermaid (S02E14)
další epizody (15)
2018 Siréna (TV seriál)
Aftermath (S01E10)
Street Fight (S01E09)
Being Human (S01E08)
další epizody (9)
2017 Van Helsing (TV seriál)
Zase nanovo (S02E01)
2015 The Romeo Section (TV seriál)
2014 Cedar Cove (TV seriál)
Resolutions and Revelations (S02E12)
Stand and Deliver (S02E11)
Secrets and Lies (S02E10)
další epizody (12)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Homecoming (S01E13)
A New Life (S01E12)
Stormfront (S01E11)
další epizody (12)
2011 Hodina duchů (TV seriál)
Lights Out (S01E19)
Pool Shark (S01E18)
Catching Cold (S01E17)
další epizody (15)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
The Dead Body (S01E04)
A Creature Was Stirring (S01E03)
Really You: Part 2 (S01E02)
další epizody (4)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky