foto

Maxim Karušev

  • nar. 1.11.2005 (14 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Upravdomša (TV film)
2018 So dna veršiny
2016 Elastiko
Spasjonnaja ljubov (TV film)
2015 Štěstí je...

TV seriály

2019 Pereputannyje (TV seriál)
Provokatér (TV seriál)
Skaži pravdu (TV seriál)
2018 Děkabristka (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Krugovorot (TV seriál)
Morozova (TV seriál)
Zakon parnych slučajev (S01E50)
Spasaja košku (S01E38)
Udar (S01E37)
další epizody (13)
Něizvestnyj (TV seriál)
Zolotaja Orda (TV seriál)
2016 Mačecha (TV seriál)
Suďba naprokat (TV seriál)
2015 Cvetok paporotnika (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
Ugolovnoje dělo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky