foto

Viktorija Isakova

  • nar. 12.10.1976 (43 let)
    Kkasavjurt, Dagestan province, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Epidemija. Vongozero
Lenin. Neodvratnost.
Odin vdoch
2018 Kuda těčjot more
Russkij běs
2017 Anna Kareninová. Příběh Vronského
Mify o Moskve
O lásce - pouze pro dospělé
Žgi!
2016 (M)učedník
Sdajotsja dom so vsemi něudobstvami
2015 Zeljonaja kareta
2013 Zerkala
2012 Prazdnik vzaperti
2010 Solncekrug (TV film)
Ulybnis, kogda plačut zvězdy (TV film)
2008 Mediator
Pugovica (TV film)
Trudno byť Mačo
2007 Lilacs
2006 Ostrov
Únik z kruhu

TV seriály

2020 Naděžda (TV seriál)
2019 Skaži pravdu (TV seriál)
2018 Operacija "Satana" (TV seriál)
2017 Anna Karenina (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (6)
Děmon revoljucii (TV seriál)
Kvartět (TV seriál)
Optimisty (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Zorge (TV seriál)
Častica vselennoj (TV seriál)
2016 Mata Hari (TV seriál)
Pjanaja firma (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
2015 Rodina (TV seriál)
2014 Inkvizitor (TV seriál)
2013 Ottěpel (TV seriál)
Pjotr Leščenko. Vsjo čto bylo... (TV seriál)
2012 Jaščik Pandory (TV seriál)
Ljubov s oružijem (TV seriál)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
Braťja Karamazovy (TV seriál)
Osennije cvety (TV seriál)
Pelagija i bělij buldog (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
2003 Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Žara (S02E03)
2002 Kamenskaja (TV seriál)
Ukraděnnyj son (S02E01)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky