foto

Rita Webb

  • nar. 25.2.1904
    Willesden, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 30.8.1981 (77 let)
    Westminster, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Jed
1979 Operace Omega
1978 Pomsta Růžového pantera
1977 Come Play with Me
1976 I'm Not Feeling Myself Tonight
1975 Confessions of a Pop Performer
Melting Pot, The
1974 To nejlepší z Bennyho Hilla
1972 Pás cudnosti
Zběsilost
1971 Percy
Up Pompeii
1969 Kouzelný Kristián
Nine Ages of Nakedness, The
Zeta One
1968 Mrs. Brown, You've Got a Lovely Daughter
The Strange Affair
1967 Panu učiteli s láskou
The Man Outside
1966 Idol, The
1965 Kdo jezdí na tygru
1964 The Bargee
The Three Lives of Thomasina
1963 Hrdina malého světa
Mít kam jít
Sparrows Can't Sing
1962 Boys, The
1961 Klub mladých
Naked Edge, The
1960 Urge to Kill
1959 Boy and the Bridge, The
No Trees in the Street
Suddenly, Last Summer
1957 Busman's Honeymoon (TV film)
The Hands (TV film)
The Silken Affair
1956 Wall of Death
1954 Double Exposure
The Silent Witness
1952 Moulin Rouge

TV seriály

1981 Whizzkid's Guide (TV seriál)
1979 Quatermass (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
The Famous Five (TV seriál)
1977 Mind Your Language (TV seriál)
1976 Space: 1999 (TV seriál)
The Taybor (S02E10)
1975 Angels (TV seriál)
Shades of Greene (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1972 Love Thy Neighbour (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1970 Oh in Colour (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Show Bennyho Hilla (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Frankie Howerd (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Younger Generation (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 Television Playwright (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Television World Theatre (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Three Hostages, The (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1946 Kaleidoscope (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.
1967 Omnibus (TV seriál)
1960 Winston Churchill: The Valiant Years (TV seriál)

Host

TV pořady

1956 The Arthur Haynes Show (TV pořad)
1955 Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky