foto

Edward A. Biery

  • nar. 8.9.1920
    San Francisco, California, USA
  • zem. 24.9.2012 (92 let)
    Simi Valley, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1986 Dreams of Gold: The Mel Fisher Story (TV film)
1984 Calamity Jane (TV film)
1983 Rita Hayworth: The Love Goddess (TV film)
1982 Charles & Diana: A Royal Love Story (TV film)
1981 Jacqueline Bouvierová Kennedyová (TV film)
Kent State (TV film)
1980 Když se čas naplnil
1977 Horská dráha
1976 Nepřemožitelný bukanýr
1975 Eric (TV film)
Journey from Darkness (TV film)
1974 Things in Their Season (TV film)
1973 Double Indemnity (TV film)
Linda (TV film)
Šéf je mrtvý
1972 They Only Kill Their Masters
1971 Banda, která neuměla pořádně střílet
Brother John
Red Sky at Morning
1970 Clear and Present Danger, A (TV film)
The Challengers (TV film)
1969 Vítězství
1968 Jigsaw
Shadow Over Elveron (TV film)
1961 Gunfight in Black Horse Canyon (TV film)
1957 Mladý cizinec
1956 Přesvedčení
1947 Six-Gun Serenade

TV seriály

1979 Studs Lonigan (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Toma (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1962 It's a Man's World (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Colgate Theatre (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 The Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
1951 The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1967 Spree

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace