foto

Anton Jeskin

  • nar. 28.2.1983 (38 let)
    Zarečnyj, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Možetě zvať meňa papoj (TV film)
2015 Perevodčik
2014 Fort Ross
Jolki 1914
Kavkazskaja plennica
2012 Solo na saxofoně (TV film)
2010 Ljubov v bolšom gorodě 2
2008 Belyj parovoz (TV film)
Igra
Tajemný ostrov
2007 Mořská víla
2005 Pervyje na Luně
2004 K vam prišjol angel...

TV seriály

2019 Geroj po vyzovu (TV seriál)
Poljarnyj (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
2016 Stěpnyje volki (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
2015 Otděl (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
2014 Perevozčik (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Fanat (S09E11)
Bednyje ljudi (S09E10)
Gromkoje dělo (S09E09)
další epizody (17)
2013 Balabol (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Ment v zakoně (TV seriál)
Mstitěl (S07E04)
Opasnyje zabavy (S07E03)
Samozvaněc (S07E02)
další epizody (8)
2012 Grač (TV seriál)
Kontakt (E01)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Vtoroje vosstanije Spartaka (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Posledňaja schvatka (S05E06)
Prodavcy bessmertija (S05E05)
Žizň za žizň (S05E04)
další epizody (6)
2011 Karamel (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Ključi ot palaty №6 (S01E17)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Skazki Šacherezady (S02E22)
2010 Pobeg (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Žizň za sto millionov (S03E03)
2009 Margoša (TV seriál)
Zastava Žilina (TV seriál)
2008 Univer (TV seriál)
2006 Studěnty 2 (TV seriál)
2005 Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky