foto

Anastasija Riči

  • nar. 14.1.1993 (27 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 PiraMMMida
2008 Ada a její rodina
Indigo
2007 Gagarinův vnuk
2006 Únik z kruhu
2005 Na útěku
2004 Koža salamandry

TV seriály

2016 Kovarnyje igry (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
2015 Potomu čto ljublju (TV seriál)
2014 Cezar (TV seriál)
Silněje suďby (TV seriál)
2013 Sviridovy (TV seriál)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Posledňaja prosba. Časť 2 (E02)
Posledňaja prosba. Časť 1 (E01)
Něvidimki (TV seriál)
Něžilcy (E65)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Kaplja sveta (TV seriál)
2008 Ment v zakoně (TV seriál)
Suďja i palač (S01E01)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky