foto

Krzysztof Bochenek

  • nar. 13.11.1960 (60 let)
    Tychy, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pętla
2017 Ach śpij kochanie
2016 Bůh v Krakově
2013 Papusza
Podvedené
2011 Uwikłanie
2008 Malá Moskva
2006 Náměstí Spasitele
2005 Karol (TV film)
2004 Můj Nikifor
Ono
2003 V moci pekla (TV film)
1996 Gry uliczne
1987 Komedianci z wczorajszej ulicy

TV seriály

2020 Król (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Certyfikat (S24E10)
2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 12 (S02E12)
Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Komisarz Alex (TV seriál)
Tajemnice świadka (S13E01)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Niedziela palmowa (E07)
Ślad (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Komisarz Alex (TV seriál)
Kocie oczy (S11E09)
2017 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 7 (S09E07)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Suknia teściowej (S10E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Chłopaki (S17E12)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Życie za życie (S15E17)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Trzy sekundy (S02E12)
2011 Julia (TV seriál)
Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Wszyscy kochają Romana (TV seriál)
1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Biały fortepian (E13)
Usta usta (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2009 Majka (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Miłość Natalii (S02E17)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Kawa z mlekiem (E74)
2008 BrzydUla (TV seriál)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Ze śmiercią mu do twarzy (E54)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Pitbull (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2006 U fryzjera (TV seriál)
Poszukiwany (E05)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 17 (S03E17)
Magda M. (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Niania (TV seriál)
To jest napad (S03E10)
Kryminalni (TV seriál)
Mętna woda (S05E11)
2005 Wiedźmy (TV seriál)
Dzieje drugiego pocisku (E13)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Święta wojna (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
Sława i chwała (TV seriál)
1989 Bílá navštívenka (TV seriál)
1988 Rodzina Kanderów (TV seriál)
1987 Śmieciarz (TV seriál)
1982 Blisko, coraz bliżej (TV seriál)

Dokumentární

2008 II. světová válka: Za zavřenými dveřmi (TV seriál)
Stalin, nacisté a Západ (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky