foto

Chris Jenkinson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Britannic (TV film)
1996 Rumové pralinky
1995 Loved Up (TV film)
1993 Genghis Cohn (TV film)
Rozhádaní dědicové
1992 Být nejlepší (TV film)
1989 Indiana Jones a Poslední křížová výprava
1985 Hitlerova SS: Portrét zla (TV film)
The Key to Rebecca (TV film)
1981 Oko jehly
1979 Taxíkáři (TV film)
1976 Little Lord Fauntleroy (TV film)
1974 Antonius a Kleopatra (TV film)

TV seriály

2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1992 The Good Guys (TV seriál)
1990 Making News (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Bluebell (TV seriál)
Boon (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Jury (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Codename: Icarus (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
The Squad (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Born and Bred (TV seriál)
1976 The XYY Man (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2005 Einsteinova velká myšlenka (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace