foto

Heather Canning

  • nar. 5.1.1933
    Epsom, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 30.5.1996 (63 let)
    Oxford, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Vesnická aféra (TV film)
1993 Genghis Cohn (TV film)
1984 Tragedy of Coriolanus, The (TV film)
1980 'Tis Pity She's a Whore (TV film)
1976 Where Adam Stood (TV film)
1968 A Midsummer Night's Dream
1967 Marat - Sade

TV seriály

1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
Jeeves and Wooster (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Navždy zelená (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Thomas and Sarah (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
Power Without Glory (TV seriál)
1975 Survivors (TV seriál)
1974 Fortunes of Nigel, The (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Warship (TV seriál)
Wessex Tales (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Hine (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace