foto

Hugh Ross

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 The First Time

TV seriály

2019 Friends from College (TV seriál)
The Wedding (S02E08)
Fireworks (S02E07)
Free Fall (S02E06)
další epizody (4)
2018 Alex, Inc. (TV seriál)
The Internet Trolls (E08)
Život beze slov (TV seriál)
S-P-- SPECIAL B-- BOY T-I-- TIME (S03E17)
J-i-Jimmy V-a-l-Valentine (S03E14)
R-O-- ROLL M-O-- MODEL (S03E10)
další epizody (6)
2017 I'm Sorry (TV seriál)
Weekend Alone (S01E09)
Divorce Fantasy (S01E07)
Acts of Service (S01E05)
další epizody (5)
Nová holka (TV seriál)
San Diego (S06E21)
Socalyalcon VI (S06E19)
Young Adult (S06E18)
další epizody (5)
2016 Those Who Can't (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Christmas Eve Eve (S06E10)
James Wonder (S06E08)
Last Thanksgiving (S06E07)
další epizody (13)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Nová holka (TV seriál)
Panty Gate (S04E21)
The Right Thing (S04E19)
The Crawl (S04E15)
další epizody (4)
2014 Enlisted (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Girl Fight (S04E10)
Teachers (S04E08)
Background Check (S04E06)
další epizody (10)
2013 Nová holka (TV seriál)
Nabídky (S03E08)
Krabice (S03E05)
Blbeček (S03E02)
další epizody (4)
2012 Ben a Kate (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Emperor of Time
2015 Věčně mladá - vyp.
2007 Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem - vyp.
1999 Hra snů
Šedesátá léta (TV film)
1998 Efekt nula
1994 Wyatt Earp
1991 Grand Canyon

TV seriály

1995 Murder One (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Vrak za milion dolarů (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace