Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Britt Robertson je na tuto roli škoda. Ona umí zahrát mnohem barevnější a pestřejší charaktery, než školačku toužící po prvním opravdovém vztahu. V každém případě jde o nenápaditý chatrný příběh, který se v polovině tak zasekne, že už by jim každej rozumnej divák snad i šel pomoct. Rozhodně mi to nepřišlo nějak roztomile neohrabané, ty dialogy byly strašné. I ty reakce, zcela nelogické, a to i na teenagery. Bída a utrpení. 55% ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tohle mi docela sedlo do nálady. Máme tady dvě seriálové hvězdičky Britt a Dylana. Britt je pěkná a ta její role je perfektní. Dylan je sympoš, ale víc se mi líbí jeho role v Teen Wolf. Čekal jsem další průměrnou americkou komedii o školacích typu prcičky, ale kupodivu se jedná o velice zábavnou, ukecanou a sympatickou pohodovku. 70% ()

Reklama

santiamén 

všechny recenze uživatele

Do písmene souhlasím s grizly007, jestli něco horko těžko rozdýchám, pak indie dramata o rádoby problémech ufňukaných, přemoudřelých teenagerů, kteří nepřekvapivě nemají co sdělit. I mainstreamové středoškolské oblbovačky plné karikatur, chlastu a večírků jsou nakonec upřímnější než podobné výblitky s narcistickýma, plochýma postavama, kterým má člověk chuť vyliskat. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Toľko obaja hovorili, že neznášajú klišé, až napokon jedno vytvorili - a nie hocijaké, ale od samého začiatku až do úplneho konca! A to som sa tešil, že nejaká nová romantická komédia s dramatickými prvkami má také vyššie hodnotenia, a teraz fakt nechápem čo na tomto všetci videli. Až mi zostalo zle z toho - úplne obyčajný príbeh o chalanovi, čo sa považuje za romantika, a dievčati, ktoré nevie čo vlastne chce... A keď už sa zdalo, že klišé ustupuje, prišlo ešte väčšie. No a tie dialógy medzi nimi, ale vlastne v celom filme - úplne nevýrazné, svojim spôsobom až absurdné. OK, hľadať v Láske logiku je asi zbytočné, ale aj tak - úplne podriemerný film, až egocentricky zameraný len na nich dvoch. Jediné, čo ma bavilo bola Britt Robertson, ale to je príliš málo na to, aby to tento film dokázalo zachrániť, takže pol hviezdičky - dokonca by som povedal, že hraničiace s odpadom. ()

Sheffield 

všechny recenze uživatele

Tato romantická dramedie jede přesně ve vyjetých kolejích svého žánru, akorát dělá všechno o třídu hůř (v případě dialogů o dvě). Po půlhodině nesmělé oťukávačky přijde půlhodina zasraný červený knihovny, aby se to v poslední třetině začalo komplikovat a následně zase spravovat. Herecké výkony, diplomaticky řečeno, tristní. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)
  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama