foto

Gerard Heinz

  • nar. 2.1.1904
    Hamburg, Hamburg, Německá říše
  • zem. 20.11.1972 (68 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Robin Hood: The Movie - a.z.
1967 Tucet špinavců
1966 The Projected Man
Where the Bullets Fly
1965 Devils of Darkness
Hrdinové z Telemarku
Operace Crossbow
1963 Mystery Submarine
1962 Operation Snatch
1961 Highway to Battle
1957 You Pay Your Money
1956 Double Cross
1955 The Prisoner
1953 Desperate Moment
Kruté moře
1952 His Excellency
Private Information
1951 Bílé chodby
The Clouded Yellow
1950 State Secret
Traveller's Joy
1949 The Bad Lord Byron
Ztracení lidé
1948 Padlý idol
Sleeping Car to Trieste
Zastávka smrti
1947 Frieda
1946 Caravan
Jeannie (TV film)
1944 Anglicky snadno a rychle
1942 Thunder Rock
Vítězové či poražení?

TV seriály

1972 Spy Trap (TV seriál)
1971 Frankie Howerd's Hour (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
1969 Take Three Girls (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 The Sullavan Brothers (TV seriál)
1963 Desperate People, The (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 Sir Francis Drake (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
1960 Man From Interpol (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Television Playwright (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
Television World Theatre (TV seriál)
The Schirmer Inheritance (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Adventures of Aggie (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
Fabian of the Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace