foto

Carleton Hobbs

  • nar. 18.6.1898
    Farnborough, Hampshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 31.7.1978 (80 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Dark Places
1971 The House That Dripped Blood
1970 V pravý čas
1948 Death in the Hand
1936 The Unguarded Hour
1935 The 39 Steps
1934 The Clairvoyant

TV seriály

1978 Pennies from Heaven (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Strauss Family, The (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Jude the Obscure (TV seriál)
1969 Take Three Girls (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Champion House (TV seriál)
1966 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 A Life of Bliss (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace