foto

Artro Morris

  • nar. 17.5.1926
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.2.2014 (87 let)
    Gwynedd, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Still Crazy Like a Fox (TV film)
1982 East Lynne (TV film)
Oliver Twist (TV film)
1981 Dům plný růží (TV film)
1980 Godsend, The
Proč nepožádali Evanse? (TV film)
1979 Zelené obilí (TV film)
1978 The Thirty-Nine Steps
1974 Who Killed Lamb? (TV film)
1972 Drákula roku 72´
1971 Revenge
1970 Praise Marx and Pass the Ammunition
1968 Strange Affair, The
1966 The Witches
1963 Farewell Performance

TV seriály

1988 Rockliffe's Folly (TV seriál)
1986 David Copperfield (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
1984 Eh Brian! It's a Whopper (TV seriál)
Morgan's Boy (TV seriál)
1983 Give us a Break (TV seriál)
1982 Muck and Brass (TV seriál)
Squadron (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Dick Barton: Special Agent (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
1977 Children of the New Forest, The (TV seriál)
Citizen Smith (TV seriál)
The Foundation (TV seriál)
1976 Lorna Doone (TV seriál)
1975 Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 And Mother Makes Five (TV seriál)
Father Brown (TV seriál)
My Old Man (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
1972 Dead of Night (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
The Guardians (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Albert and Victoria (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
Mr. Digby Darling (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 Mickey Dunne (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Bud (TV seriál)
Crane (TV seriál)
Desperate People, The (TV seriál)
Festival (TV seriál)
Lorna Doone (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace