foto

Harold Berens

  • nar. 4.3.1903
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 10.5.1995 (92 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Plnými plachtami vpřed, Kolumbe!
1991 Poslouchej mou píseň
1982 Stopa Růžového pantera
1976 Queen Kong
Růžový panter znovu zasahuje
1972 Straight on Till Morning
1968 Hostile Witness
1965 Mozambique
1962 Behave Yourself
Painted Smile, The
1961 Weekend with Lulu, A
What a Whopper!
1960 Pure Hell of St. Trinian's, The
Surprise Package
1958 Velké peníze
1957 Man from Tangier
1956 Not So Dusty
1950 Popelka
1948 Third Time Lucky
1946 Dual Alibi
1945 The Man from Morocco
1944 Setkání v Alžíru

TV seriály

1981 Diamonds (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1974 Doctor at Sea (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
1969 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Čtenář myšlenek (E11)
1968 The Basil Brush Show (TV seriál)
1967 The Prisoner (TV seriál)
1965 World of Wooster, The (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
Three Live Wires (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
It's a Square World (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1936 Variety (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Wogan (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)
1955 Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)
1946 Stars in Your Eyes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace