foto

Jaroslav Kotrba

  • nar. 1908
  • zem. neznámo kdy a kde
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Jasnovidec (TV film)
1980 Královská hra (TV film)
1979 Lásky mezi kapkami deště
Poslední koncert (TV film)
1978 Tajemství Ocelového města
1977 Nikola Šuhaj loupežník (TV film)
Smuteční hudba za padlé hrdiny (TV film)
1975 Vlčí halíř (TV film)
1973 Kukačky (TV film)
1970 Mata Hari (TV film)

TV seriály

1981 Okres na severu (TV seriál)
Přelíčení (E02)
1979 Inženýrská odysea (TV seriál)
Sirotek (E03)
1978 Zákony pohybu (TV seriál)
Pád (E09)
Neklid před bouří (E05)
Černý Petr (E03)
1975 My z konce světa (TV seriál)
1971 Strašidýlko Fanfulínek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace