Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní osa epizody pojednává o soudu, který má zvážit, kdo je zodpovědný za výbuch chemičky v Brodu. Pláteník (Jaroslav Moučka) je od začátku na straně ředitele chemičky Hanycha (Petr Haničinec), který je nakonec osvobozen, ale ve funkci nezůstává. Pláteníkovi přijeli navštívit hajného Kostřicu (Jiří Zahajský), dcera Míša (Jarmila Švehlová) se pohádá se svým přítelem Honzou (Petr Svojtka), protože neunesla, když jí řekl, že pochybuje o všem a tedy i o vztahu mezi nimi. Kauza paní (Karolina Slunéčková), která v prvním díle chce zastání tajemníka, protože podle její interpretace ji muž vyhodil z bytu, se ukazuje v jiném světle. Sekretářka Pláteníka Zdena Kališová (Renáta Doleželová) jde na diskotéku, je však nemile zaskočena setkáním s otcem jejího dítěte, kterému nedokáže odpustit, že si ji nevzal. Pláteník jde relaxovat na hokejový zápas, má však hlavu plnou starostí a nevnímá. (sator)

(více)

Recenze (6)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavní osa epizody pojednává o soudu který má zvážit kdo je zodpovědný za výbuch chemičky v Brodu. Pláteník (Jaroslav Moučka) je od začátku na straně ředitele chemičky Hanycha (Petr Haničinec), který je nakonec osvobozen ale ve funkci nezůstává. Pláteníkovi přijeli navštívit hajného Kostřicu (Jiří Zahajský) dcera Míša (Jarmila Švehlová) se pohádá se svým přítelem Honzou (Petr Svojtka), protože neunesla, když ji řekl že pochybuje  o všem a tedy i o vztahu mezi nimi. Kauza paní (Karolina Slunéčková) která v prvním díle chce zastání tajemníka, protože podle její interpretace ji muž vyhodil z bytu se ukazuje v jiném světle. Sekretářka Pláteníka Zdena Kališová (Renáta Doleželová) jde na diskotéku, je však nemile zaskočena setkáním s otcem jejího dítěte, kterému nedokáže odpustit že si ji nevzal. Pláteník jde relaxovat na hokejový zápas má však hlavu plnou starostí a nevnímá. ()

Kelinej 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že se vždy víc těším na záběry ze schůzí než z Pláteníkovy kuchyně. Dietl sice vztahy uměl, tady jsou ale nadstandardně intoxikovány ideologií. Navíc mi zde nesedí herectví Švorcové, Švehlové ani Svojtky. I když až po letech mi došlo, jak je ta Svojtkova postava sympatická svojí normálností a kritickým myšlením... ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama