foto

Doug J. Meerdink

  • nar. 1969

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 The Cloverfield Paradox
Uncle Drew
2015 The Advocate (TV film)
2012 Sousedská hlídka
2011 Cedar Rapids
2009 Informátor!
1995 Vetřelec z hlubin (TV film)

TV seriály

2013 Revoluce (TV seriál)
Temná věž (S01E20)
Potomci lidí (S01E19)
Stopa (S01E18)
další epizody (10)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Nebezpečné finanční nástroje (S01E01)
Revoluce (TV seriál)
Je to jen moje chyba (S01E10)
Kašmír (S01E09)
Pevné pouto (S01E08)
další epizody (9)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)

Dokumentární

2000 Dokumentace války (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky