foto

Nicholas Lundy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 Guilty (TV film)
2010 Jedině ona
2009 12 kol

TV seriály

2017 Černá listina (TV seriál)
Smokey Putnum (No. 30) (S05E01)
The Harem (No. 102) (S04E11)
2016 Černá listina (TV seriál)
Dr. Adrian Shaw (No.98): Conclusion (S04E08)
Dr. Adrian Shaw (No. 98) (S04E07)
The Thrushes (No. 53) (S04E06)
další epizody (7)
2015 Happyish (TV seriál)
2013 Policajt z New Yorku (TV seriál)
Us & Them (TV seriál)
2010 Big Lake (TV seriál)
Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace