foto

Carlo Degli Esposti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Chtěl jsem se ukrýt
Co bude dál
Život před sebou
2019 C'è tempo
La stagione della caccia: c'era una volta Vigata (TV film)
Vita segreta di Maria Capasso
2016 I delitti del Barlume: Azione e Reazione (TV film)
Pírko
Tommaso
2015 I delitti del BarLume - La briscola in cinque (TV film)
I delitti del BarLume - La tombola dei Troiai (TV film)
Promluvme si
2014 Una storia sbagliata
Úžasný mladík
2013 Osamělý hrdina
2012 Acciaio
Un giorno speciale
2011 I primi della lista
2010 My jsme věřili
2009 Pane e libertà (TV film)
2007 Caccia segreta (TV film)
Kardiofitness
Sólista
Ultimo dei Corleonesi, L' (TV film)
2006 Giovanni Falcone, l'uomo che sfidò Cosa Nostra (TV film)
Třeba i libero
2005 Kefalonie, 8. září 1943 (TV film)
2004 Il tunnel della libertà (TV film)
2003 Vestito da sposa, Il
2002 Perlasca (TV film)
1999 Tutti gli uomini del deficiente

TV seriály

2020 La guerra è finita (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2019 Jméno růže (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Komisař Maltese: Hon na mafii (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2012 Mladý Montalbano (TV seriál)
2008 Komisař Montalbano (TV seriál)
Motýlí křídla (S07E02)
2006 Komisař Montalbano (TV seriál)
Tři karty ve hře (S06E02)
Pavoučí trpělivost (S06E01)
2005 Gente di mare (TV seriál)
Komisař Montalbano (TV seriál)
Rovné možnosti (S05E02)
2002 Komisař Montalbano (TV seriál)
Kočka a kanárek (S04E04)
Vůně noci (S04E03)
Montalbanovy smažené jehlánky (S04E02)
další epizody (4)
2001 Komisař Montalbano (TV seriál)
Dotek umělcův (S03E02)
Výlet do Tindari (S03E01)
2000 Komisař Montalbano (TV seriál)
Hliněný pes (S02E02)
Tvar vody (S02E01)
1999 Komisař Montalbano (TV seriál)
Hlas houslí (S01E02)
Zloděj školních svačin (S01E01)

Dokumentární

2015 Ridendo e scherzando - Ritratto di un regista all'italiana
2014 Quando c'era Berlinguer
2002 Pier Paolo Pasolini e la ragione di un sogno

Herecká filmografie

Filmy

1999 E allora mambo!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky