foto

Patrick Durand

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 MILF
2015 Talár
2013 Angelika
Manželská rána
2012 Z prezidentské kuchyně
2011 Colombiana
2009 Inkognito
Mensch
2008 Aide-toi le ciel t'aidera
Kurýr 3
2007 Ce soir, je dors chez toi
2006 Poltergay
Čtyři hvězdičky
2005 Le Passager
Viděl jsem, jak byl zabit Ben Barka
2004 Inguélézi
Si j'étais elle (TV film)
2003 Miláček Rita
Napoleon
2002 La Chatte à deux têtes
2001 Důstojnický pokoj
On appelle ça... le printemps
2000 Enchanteur, L' (TV film)
L' affaire Marcorelle
Petit Ben (TV film)
1999 C'est quoi la vie?
1998 Examen de minuit, L'
L'Arrière-pays
Préférence
1996 Le journal du séducteur
1995 Arrêt d'urgence (TV film)
Excentric paradis
1994 Parlez après le signal sonore
Černé světlo
1993 Grand bonheur
1992 Border Line
Parfois trop d'amour
1990 Sésame, ouvre-toi! (TV film)
1988 L'âne qui a bu la lune

TV seriály

2017 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2016 Chefs (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Chefs (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (5)
Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2011 Sparrowhawk (TV seriál)
2010 Doc Martin (TV seriál)

Dokumentární

1998 Classified X (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace