Reklama

Reklama

To, že se jejich manželství rozpadlo, ještě nějak Richard a Kate překousli. A jako praví Britové celkem elegantně rozchod zvládli. Ale když zjistí, že jejich penzijní fond se stal obětí bezohledného a ještě navíc francouzské tuneláře, rozhodnou se, že to už je přespříliš. Vypátrají, že muž, který je připravil o všechny úspory, právě koupil své snoubence diamant za 10 miliónů dolarů a je rozhodnuto. Vypraví se za ním s jasným cílem – uloupit drahokam a pořádně se tak zahojit i pomstít. Tato jejich výprava, která je zavede z Londýna nejen do Paříže ale i na francouzskou Riviéru, má ještě jeden efekt – ukáže se, že přes všechno vzájemné provokování, neschválnosti, špičkování a škádlení, není jejich vztah až tak úplně vyhaslý. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

Lucjen 

všechny recenze uživatele

"Nie je toto príliš absurdné? Trápne? Hlúpe? Klišé? Ale však tam hrá P. Brosnan a E. Thompson, to bude dobré." Mám pocit, že niečo takéto si režisér/scenárista hovoril pri tvorbe. Obaja herci film vyťahujú s plným nasadeným charizmy a talentu, no plytký scenár jednoducho zachrániť nemohli, tak ho aspoň spríjemňujú. Aj keď ma to plytvanie talentom dosť mrzelo. Tajne dúfam, že toto nebolo jediné spojenie Brosnana a Thompson :) ()

Pierre95 

všechny recenze uživatele

Jistě, skoro každý od tohoto filmu čekal trochu více, ale popravdě to opradvdu držela jen ústřední čtveřice - Emma Thompson, Pierce Brosan, Celia Imrie a Timothy Spall. Režie mohla být kvalitnější a scénář lépe propracovaný. Dal bych hvězdy čtyři, ale to by muselo vypadat lépe. Jinak odehrává se to jak v Paříži, tak na jihu Francie, což je paráda. Film je docela vtipný. To ale na čtyři hvězdy nestačí a nestačí na to ani jedna z mých oblíbenkyň Emma Thompson (ikdyž je to je legenda). Film ale splňuje jednu věc - a to je prostoduchost. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Joel Hopkins /Posledni cas na Lasku/ natocil sympaticku dobru komediu, pri ktorej sa nejeden diviak dobre odreaguje. Hlavne, ked film ma slusny pribeh, ktory ani chvilu nenudi, Pierce Brosnan /GoldenEye, Tomorrow Never Dies/ to dobre taha, a hoci nevie hrat, pri vybornej Emme Thompson /Laska nebeska, Soumrak Dne/ to aspon nie je vidiet. Tempo je slusne, dialogy vyborne, ba dokonca aj humor sa najde. Tim Spall /Slepici Ulet + nejake Hery Potraty/ to dobre zvladal, reziser tiez odviedol dobru pracu. Ako komedia -oddychovka je toto slusny priemer : 68 % ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Lehounká, naprosto odpočinková a díky slovním výměnám hlavní dvojice i nečekaně zábavná pohodovka. S nadsázkou podaná a příjemně lehkomyslná zábava, balancující mezi naivní pohádkou a lehce jízlivou komedií, ve které poněkud toporný Brosnanův šarm vyvažuje skvělý Timothy Spall a zábavná a úžasná Emma Thompson. Už jen kvůli těm dvěma jsem celým filmem projel s úsměvem a na konci vystoupil příjemně osvěžený a dobře naladěný. ()

iz67 

všechny recenze uživatele

I když jsem to sledoval v letadle, a před podobnými blbostmi nebylo tedy úniku, tak tohle jsem fakt nedokoukal. Za oba hlavní herce mi bylo strašně trapně: jak za to, co musí hrát, tak (možná víc) i za to, jak to nakonec hrajou. Nebudu se smát jenom proto, že starý Bond mává rukama nad hlavou jako puberťačka a ječí hrůzou. NE. Hrůza hrůz. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Londýne, Paríži a vo francúzskom mestečku Antibes. (dyfur)
  • Po plážovom volejbale si v bare Kate (Emma Thompson) objednáva martini, čo je jasná narážka na filmy Jamesa Bonda, ktorého hral aj Pierce Brosnan, ktorý v tomto filme hrá jej manžela. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama