foto

Alexander Cary

  • nar. 1.2.1963 (55 let)
    Londýn, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Anatomy of Violence (TV film)
1995 Sacred Cargo

TV seriály

2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Solo (S01E07)
Ready (S01E02)
Pilot (S01E01)
2014 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Krieg nicht Lieb (S04E11)
Návrat (S04E07)
Šalvar kamíz (S04E03)
2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dobrou noc (S03E10)
Stále pozitivní (S03E06)
2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dvě role (S02E09)
Stav nezávislosti (S02E03)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Křížová palba (S01E09)
Slepé místo (S01E05)
Modlitba (S01E02)
Anatomie lži (TV seriál)
Poslední splátka (S03E01)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Černá a bílá (S02E22)
Staré rány (S02E12)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Vánoční mise (S02E08)
Temná minulost (S02E05)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2010 Anatomie lži (TV seriál)
Černá a bílá (S02E22)
Tma a světlo (S02E21)
Odhalený (S02E20)
další epizody (9)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Viceroy (S02E16)
Carapace (S02E14)
ACGT (S02E13)
další epizody (15)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
I Surrender (S01E10)
Gone (S01E09)
Leah (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

TV pořady

2011 Conversations with Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace