Reklama

Reklama

Ochrana svědků

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2008–2012), 43 h 45 min (Minutáž: 41–67 min)

Tvůrci:

David Maples

Hrají:

Mary McCormack, Frederick Weller, Paul Ben-Victor, Nichole Hiltz, Lesley Ann Warren, Cristián de la Fuente, Will McCormack, Jenny Gabrielle, Jane Adams (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(61)

Obsahy(1)

Mary pracuje v nejutajovanější jednotce policie, zabývající se ochranou svědků. Právě byl zabit syn zločince, který i s rodinou dostal jinou identitu, aby pomohl odhalit šéfa mafie. Souvisí chlapcova smrt skutečně s otcovou zločinnou činností? (oficiální text distributora)

Recenze (14)

Hrus 

všechny recenze uživatele

Mary Shannon pracuje jako "federal marshall" (nevím jak ten termín přeložit) v programu na ochranu svědků. Jejím úkolem je chránit svědky, dohlédnout, aby se aklimatizovali a přijali svojí novou identitu, zajistit aby dodržovali pravidla programu a nedostali se do problémů. Jak už to tak bývá, tak problémy jsou v takové práci vždy a doma to nemá Mary o nic jednodušší, když sdílí domácnost se svéráznou matkou a sestrou. Kvalita prvních dílů není příliš velká a zdá se mi, že tvůrci trochu tápali a hledali cestu, kterou se vydat. Kvalita pak trochu stoupne a závěrečné dva, tři díly jsou přímo skvělé, takže 60%. * Nejoblíbenější postava: marshall Mann ()

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

"In Plain Sight" je dle mého jeden z těch lepších krimi seriálů. Zásluhu na tom má sympatické duo v podobě Mary McCormack a jejího part´áka. O něco méně sympatická je Maryina disfunkční rodinka v podobě sestry, která nedokáže držet svý ručičky od trablů a matky alkoholičky, která je docela otravná. Mary je tady ale správná. Má vyřídilku a šmrnc. 60procent si to podle mě zaslouží. IPS nemůže za to, že kriminálek je momentálně prostě moc, naopak by se mělo docenit právě proto, že jako jedna z mála zaujme. Mě teda zaujalo. ()

Reklama

zipacna 

všechny recenze uživatele

Hodnotil bych za tři hvězdičky, kdyby v každém díle nebyla ta naprosto debilní linie se sestrou, matkou a přítelem hlavní postavy. Sestra i matka jsou neuvěřitelný imbecilní krávy, a přísahám bohu, že být to moje rodina, tak je vykopnu z domu. - Případy v tomhle seriálu by mi nevadily, ale to rodinné pozadí celému seriálu podle mě extrémně ublížilo. (Hodnocení po celé 1. sérii) ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových 50%. Docela promrhaný potenciál. Jakoby se nemohl režisér rozhodnouot, jestli to je komedie, drama nebo krimi. Zápletky jsou takové nijaké, chybí tam napětí a celkově to působí dosti naivně. Občas se objeví nějaké vtípky, které jsou celkem vtipné a zasmál jsem se, ale celkově zase nezapadají to toho zbytku. Zde měl být zvolen asi jeden model, podle kterého se pojede a ne taková kombinace a mišmaš ze všeho možného, který zde nefunguje. Nemuselo to být špatné, ale chtělo to jeden směr. Takhle je to na občasné podívání, když v TV není nic jiného. Howgh! ()

LadyRainier 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec tak špatné. Líbí se mi obsazení, Mary je fakt síla, hlášky k nezaplacení. Spíš krimi komedie :-D Kvalita dílů kolísá, někdy lépe, jindy hůře ale závislost se u mě vytvořila celkem rychle. Jediný, co mi vadilo, byla matka a sestra. Koho nudí klasický kriminálky ala Námořní vyšetřovací služba a různý Zákony a pořádky ale baví ho krimi, můžu doporučit. Zkouknuto celé a musím říct, že když v závěru vplul do děje Maryin otec ála Stephen Lang, ke štěstí mi nechybělo nic ... ()

Galerie (323)

Reklama

Reklama