foto

Akiko Jada

  • nar. 23.12.1978 (40 let)
    Kawasaki, Kanagawa, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jakusoku no stage (TV film)
2018 Funohan
2017 Bokura no júki 2017 (TV film)
2015 Kage no chitai (TV film)
2012 Route 42
2010 Keiji Narusawa Ryou: Toukyou tero, shijou saiaku no 24-jikan (TV film)
2001 Yonimo Kimyouna Monogatari SMAP Special Edition (TV film)
2000 Kurosufaia
Yonimo kimyô na monogatari - Eiga no tokubetsu hen
1997 Tokimeki Memorial

TV seriály

2019 Legal Heart (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2018 Final Cut (TV seriál)
2016 Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Ningjó Sašiči torimonočó (TV seriál)
2015 37.5°C no Namida (TV seriál)
Hanajome Noren (TV seriál)
2014 Isharyo Bengoshi (TV seriál)
2013 Irjú sósa 3 (TV seriál)
Lady Joker (TV seriál)
Nageki no bidžo (TV seriál)
2012 Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
2011 CO Ishoku Coordinator (TV seriál)
Oh! Debbie (TV seriál)
Pandora III (TV seriál)
Shima shima (TV seriál)
2010 Tôbô bengoshi (TV seriál)
2009 Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2005 Yume de Aimashou (TV seriál)
2004 Rasuto kurisumasu (TV seriál)
2003 Boku no ikuru miči (TV seriál)
Hotman (TV seriál)
Široi kjotó (TV seriál)
2002 Koi no čikara (TV seriál)
Mai ritoru shefu (TV seriál)
Peurenjeu (TV seriál)
Yoisho no Otoko (TV seriál)
2001 Koi o nannen jasundemasuka (TV seriál)
2000 Jamato nadešiko (TV seriál)
Saimin (TV seriál)
1999 Good News (TV seriál)
Rasen (TV seriál)
Ringu: saišúšó (TV seriál)
1998 Harmonia (TV seriál)
Sweet Season (TV seriál)
1997 Bokura no júki (TV seriál)
1996 Tsubasa wo Kudasai! (TV seriál)
1995 Aishiteiru to itte kure (TV seriál)
Chonan no Yome 2 ・ Jikka Tengoku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky