foto

Raúl Jiménez

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Señor, dame paciencia
2016 Pozdě na hněv
2013 Gente en sitios
2010 Vidas pequeñas
2008 Vězeňský dvůr
2007 13 růží
2005 Horečná doba
Reinas
2003 Abajo firmantes, Los
Noviembre
2002 No somos nadie
2001 Sin vergüenza

TV seriály

2017 Tiempos de guerra (TV seriál)
2012 Fenómenos (TV seriál)
Toledo (TV seriál)
2010 Princesa de Éboli, La (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2006 Fuera de control (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace