Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Joaquín Manchado vládne z barcelonského přístavu svému drogovému impériu železnou rukou. Nová zásilka mu ale obrátí podnik i rodinné vztahy vzhůru nohama. (Netflix)

Recenze (8)

mr.ratus 

všechny recenze uživatele

Stylová mafiánsko-drogová kriminálka, někde na pomezí Narcos a klasiky La Piovra. Za mě super, po delší době mě na netflixu něco zaujalo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na počátku bych si určitě netipnul, že u mě první řada seriálu dosáhne na čtvrtou pěticípou, protože to vypadalo všelijak a já jsem si nedokázal představit, že bych mohl tak pevně zavřít víčka před tím obrovským množstvím nelogičností, kterým byla série provrtaná jako kvalitní ementál. Postupně se ale ukázalo, že mě příběh vcelku bavil, a mám silné obavy, že si mé zvrácené já inkvizitoři získali svým setrvale kladným vztahem k explicitnímu násilí. Mohli se tedy v tomto směru vykašlat na scény se ženami, ty mě fakt odpuzují (scény, ne ženy), ale jinak jsem měl fakt pocit, že to probíhá doopravdy. Na pokračování se rád podívám. / Poučení: S velkými kšefty přicházejí velké problémy. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Hnus, špína, korupce, drogový kartel, nenávist, odplata a jedna zmizelá zásilka drog z Méchika a to vše v jednom nákladovém přístavu v Barceloně dnešních dnů. Je to zábavné ve smyslu ne nudné, násilí tudy teče jako řeka, postavy jsou dostatečně tajnosnubné a děj je příkladně zakroucený takže za mě super oddechovka s chtíčem vidět co bude dál...A doufám, že brzy!  Za mě spokojených 75% ()

ER 

všechny recenze uživatele

Před 20 lety by to byl hodně sledovaný seriál. Dnes je to vcelku nuda, kterou nezachrání ani postava mafiána s železnou rukou. Zajímavé je, že i forma odpovídá době minulé a co se děje týče, tak jde o  rutinu, kde není nic, co by zaujalo. Sledovat, jak se chlapík se samopalem v ruce diví, že loď byla přepadena piráty, je utrpení. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama