foto

Moray Watson

  • nar. 25.6.1928
    Sunningdale, Berkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.5.2017 (88 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Run for Your Wife
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
1992 Být nejlepší (TV film)
1991 A Murder of Quality (TV film)
1987 Still Crazy Like a Fox (TV film)
1980 Mořští vlci
1970 Every Home Should Have One
1965 Operace Crossbow
1962 Valiant, The
1960 Tráva je zelenější
1958 Women in Love (TV film)
1956 Find the Lady

TV seriály

2000 Moje rodina (TV seriál)
Perfect World (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Soudný den (S03E03)
1995 Crown Prosecutor (TV seriál)
Dangerfield (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
Tales of Mystery and Imagination (TV seriál)
1994 The Vicar of Dibley (TV seriál)
Animals (S01E06)
1992 Mstitel (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 Haggard (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1987 Flying Lady (TV seriál)
Star Cops (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
1986 Laura, tulení mládě (TV seriál)
Worlds Beyond (TV seriál)
1984 Diana (TV seriál)
1983 Cleopatras, The (TV seriál)
Don't Wait Up (TV seriál)
1982 Union Castle (TV seriál)
1981 Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1980 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Pride and Prejudice (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Jen krásný obrázek (S04E15)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
The Standard (TV seriál)
Will Shakespeare (TV seriál)
1977 Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
The Sunday Drama (TV seriál)
1975 Quiller (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
1973 Men of Affairs (TV seriál)
1972 But Seriously, It's Sheila Hancock (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Scoop (TV seriál)
1971 Trial (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
Čáryfuk (TV seriál)
Třinácté znamení (S02E13)
Magický kruh (S02E12)
Bitva obrů (S02E11)
další epizody (12)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The Borderers (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dial RIX (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
No Wreath for the General (TV seriál)
1958 About Religion (TV seriál)
Ivanhoe (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1953 The Quatermass Experiment (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace