foto

Anton Maslov

  • nar. 16.7.1987 (32 let)
    Volgograd, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Koroče

TV seriály

2019 IP Pirogova (TV seriál)
2018 Fitněs (TV seriál)
2016 Besstydniki (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Kryša mira (TV seriál)
2014 Anželika (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace