foto

Raymond S. Persi

  • nar. 17.2.1975 (42 let)
    Eagle Rock, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Neighbors from Hell (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Barva žluti (S21E13)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Čtyři velké ženy a manikura (S20E20)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Ztraceni s GPS (S20E02)
Láska po springfieldsku (S19E12)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
24 minut (S18E21)
Malá velká holka (S18E12)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Opičí proces (S17E21)
Zdánlivě nekonečný příběh (S17E13)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Děvče, které spalo příliš málo (S17E02)
Mobilní Homer (S16E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace