foto

Julija Sules

  • nar. 10.3.1972 (45 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Odnoklassnicy: Novyj povorot
Vysokije kabluki
Zatměnije
2016 Vsjo o mužčinach
2015 Samyj lučšij děň
2014 Gorko! 2
Kuchňa v Pariže
Stavka na ljubov
2013 Gorko!
2011 Dva dňa
Ment v zakoně 4: Kapkan dlja smotrjaščego (TV film)
2010 O čjom govorjat mužčiny
2008 Dvaždy v odnu reku
Nikto ně znajet pro sex 2: No sex
2004 Angel na obočině
2003 Antikiller 2: Antiterror
2002 Nebe. Letadlo. Dívka.

TV seriály

2017 Bělovodě. Tajna zatěrjannoj strany (TV seriál)
2016 Pritvorščiki (TV seriál)
Puškin (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
2015 Ja ili ně ja (TV seriál)
Kommunalka (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
2014 Chorošije ruki (TV seriál)
Kontužennyj (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
2013 Dumaj kak ženščina (TV seriál)
Ljubov něždannaja nagrjanět (TV seriál)
Ljutyj (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Tamarka (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 2 (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Molodožjony (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Mužčina vo mně (TV seriál)
Vosmiděsjatyje (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 3 (TV seriál)
2004 Ochotniki za ikonami (TV seriál)
Tolko ty... (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Rodina žďot (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace