foto

Julija Sules

  • nar. 10.3.1972 (48 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Domácí skřítek
Dorogoj papa
Lovi moment
Oděsskij parochod (TV film)
2018 Všechno, nebo nic
2017 Odnoklassnicy: Novyj povorot
Zatměnije
2016 Vsjo o mužčinach
Бог есть, или откуда берутся дети
2015 Samyj lučšij děň
2014 Gorko! 2
Kuchňa v Pariže
Stavka na ljubov
2013 Pusu!
2012 Novogodňaja žena (TV film)
2011 Dva dňa
2010 O čjom govorjat mužčiny
2008 Dvaždy v odnu reku
Nikto ně znajet pro sex 2: No sex
2004 Angel na obočině
2003 Antikiller 2: Antiterror
2002 Nebe. Letadlo. Dívka.

TV seriály

2020 Korni (TV seriál)
2019 Prizraki Zamoskvorečja (TV seriál)
2018 Pekar i krasavica (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Bělovodě. Tajna zatěrjannoj strany (TV seriál)
Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Operetta kapitana Krutova (TV seriál)
2016 Ně vmestě (TV seriál)
Pritvorščiki (TV seriál)
Puškin (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
2015 Ja ili ně ja (TV seriál)
Kommunalka (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
2014 Chorošije ruki (TV seriál)
Kontužennyj (TV seriál)
Novogodnij rejs (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
2013 Dumaj kak ženščina (TV seriál)
Ljubov něždannaja nagrjanět (TV seriál)
Ljutyj (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Tamarka (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Volk (E03)
Vosmiděsjatyje 2 (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ochota na tichoňu (S04E13)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Čudovišče (S04E01)
2011 Molodožjony (TV seriál)
Mužčina vo mně (TV seriál)
Vosmiděsjatyje (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Kapkan dlja smotrjaščego (S04E03)
2010 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Paljonyj stvol (S03E04)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Strašno žiť (S02E18)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Fotograf (TV seriál)
Dikaja žurnalistka (E06)
Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Kolduj vnuček, kolduj děd (E30)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 3 (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Glavbuch i polcarstva v pridaču (S03E01)
2004 Ochotniki za ikonami (TV seriál)
Tolko ty... (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Rodina žďot (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky