foto

Ángel Hernández Zoido

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Animales sin collar
La Barberia
Miamor perdido
Perdiendo el este
2017 El autor
2016 No manches, Frida
Noc, kdy moje matka zabila mého otce
Pozdě na hněv
Villaviciosa de al lado
2015 A la Mala
Ocho apellidos vascos II
Perdiendo el norte
2014 María Montez: La película
Ocho apellidos vascos
2013 Bolívar, el hombre de las dificultades
Kanibal
2012 Být mrtev a být šťastný
2011 Lekce malování
No lo llames amor... llámalo X
¿Para qué sirve un oso?
2010 A také déšť
K čertu s ošklivci
Oscarova polovina
2009 Žena bez piana
2008 Cosas insignificantes
Specialitka šéfkuchaře
2007 Agentky v nesnázích
Bajo las estrellas
Na Susovu počest
Segundo aniversario
2006 Co vím o Lole
Mujeres en el parque
2005 Bratrova noc
Malas temporadas
2004 Nubes de verano
Rok, kdy nastala potopa
2003 Bolševikova slabina
Despacito y a compás (TV film)
En camas separadas
Její oči
2002 Carlos contra el mundo
Druhá strana postele
La caja 507
Rey de la granja, El
2001 Dobrotivé nebe
Lena
Mujeres en un tren (Women in a Train)
2000 Cigán
Sin dejar huella
1999 Ataque verbal
Cosas que olvidé recordar
Equipaje abierto, El
Flores de otro mundo
Rosa de piedra, La
Zapping
1998 Moje první noc
Todas hieren
1997 Aroma del Copal, El
En medio de ninguna parte
Miranda hacia atrás
Niño nadie
1996 Buena vida, La
1995 Hola, ¿estás sola?
1994 El techo del mundo
1993 Amigos del muerto, Los

TV seriály

2012 Fuga, La (TV seriál)
2011 Grand Hotel (TV seriál)

Dokumentární

2009 Últimos testigos
2003 Chavez: Inside the Coup (TV film)
2001 Juego de Cuba, El
2000 Amores que matan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace