foto

Jurij Šajgardanov

  • nar. 29.7.1954 (65 let)
    Ufa, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Francuz
2013 Tam, gdě jesť sčastě dlja meňa (TV film)
2011 Dom na obočině
Žila-byla odna baba
2008 Volšebnik
2006 Poceluj babočki
2003 Magnitnyje buri
2001 Bremenskije muzykanty
Svéráz národního lovu v zimě
1999 Ženskaja sobstvěnnosť
1998 Strana gluchich
1997 Šizofrenija
1991 Ciniki
1990 Gambrinus
1989 Brodjačij avtobus
1988 Sobačje serdce (TV film)

TV seriály

2019 Kumir (TV seriál)
2018 Pristavy (TV seriál)
2017 Front (TV seriál)
2015 Spasajsja, brat! (TV seriál)
2014 Taljanka (TV seriál)
2012 Otryv (TV seriál)
2011 Robinzon (TV seriál)
2009 Verbnoe voskresene (TV seriál)
2004 Něbo i zemlja (TV seriál)
2001 Niro Vulf i Arči Gudvin (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Kamenskaja (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Novoje slovo v živopisi (S02E06)

Dokumentární

1987 Vspomnim, tovarišč!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky