foto

Louis Haslar

  • nar. 20.2.1925
    Billericay, Essex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.12.2003 (78 let)
    Denville Hall, Northwood, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Cold Light of Day

TV seriály

1991 The Brittas Empire (TV seriál)
1983 Goodnight and God Bless (TV seriál)
1982 Something in Disguise (TV seriál)
1981 That's My Boy (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1975 You're On Your Own (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
1970 Culture Vultures, The (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
1962 Studio 4 (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Jacks and Knaves (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 A Life of Bliss (TV seriál)
Golden Girl (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace