foto

Nicky Jam

  • nar. 17.3.1981 (39 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mizerové navždy
2017 xXx: Návrat Xandera Cage

TV seriály

2017 Guerra de Idolos (TV seriál)

Dokumentární

2018 Nicky Jam: El Ganador (TV seriál)

Hudební videoklipy

2020 Black Eyed Peas, Nicky Jam, Tyga: Vida Loca (hudební videoklip)
2018 Karol G, J Balvin feat. Nicky Jam - Mi Cama (Remix) (hudební videoklip)
Nicky Jam feat. Will Smith & Era Istrefi - Live It Up (hudební videoklip)
Nicky Jam x Bad Bunny x Arcangel - Satisfacción (hudební videoklip)
Nicky Jam x J Balvin - X (hudební videoklip)
Nicky Jam x Steve Aoki - Jaleo (hudební videoklip)
2017 Nicky Jam - El Ganador (hudební videoklip)
Rvssian x Bad Bunny x Farruko x Nicky Jam x King Kosa - Si Tu Lo Dejas (hudební videoklip)
Shakira feat. Nicky Jam - Perro Fiel (hudební videoklip)
2016 Nicky Jam - Hasta el Amanecer (hudební videoklip)
2015 Farruko feat. Shaggy, Nicky Jam - Sunset (hudební videoklip)
Nicky Jam & Enrique Iglesias - El Perdó (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky