Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (599)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že návrat mizerů už nikdo moc neočekával (dost možná ani nechtěl) ale jejich návrat je v rámci akčního žánru určitě vítaný, bohužel se vrací bez Michaela Baye a očekávaná nedůvěra byla docela na místě. Mizerové nikdy nebyly vyloženým etalonem akčního filmu a v tabulkách nejlepších akčních filmů je zřejmě taky nenajdete, ale minimálně druhý díl byl díky Bayovi a jeho energii, akční jízdou, která hledá konkurenci jen těžko. Bohužel tentokrát se šel Bay (bohužel) vyřádit na Netflix, kde natočil výbušnou, ale nemastnou a neslanou koninu Six Underground. Debutující duo z Belgie, přistoupili k látce úplně jinak a pokud divákovi v předchozích dílech chybělo nějaké budování vztahů mezi hrdiny, zde už to skoro až zavádělo telenovelou a naopak očekávaná akce byla v nedohlednu. Noví Mizerové se opravdu až moc zabývají stárnutím, vztahy a vůbec věcmi, které nejsou zajímavé ani nijak zábavné. Filmu tak nejen, že chybí popichování hlavního dua, (minimálně jsem se uchechtnul) krásné, sexy obrázky západů/východů slunce a hlavně ta akce. Když vynechám slušnou, ale nijak strhující přestřelku v závěru filmu, zbude už jen nevýrazná motocyklová honička. Druzí Mizerové tak měli v prvních 20 minutách více akce, než v celých dvou hodinách Mizerů třetích a to je v mých očích největší problém. Mizerové vždycky byli tím filmem, kdy jde divák do kina, vypne a chce se bavit výbušnou akcí a nekorektním humorem. To zde chybí a je možné, že třetí díl bude pro diváky, kterým bylo z předchozího dílu zle z množství brutality a výbuchů. Já se raději vrátím k dětinskému Bayovi, který pochopil, co od takového filmu čekám. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nie som vôbec fanúšik akčňákov. Sústredil som sa skôr na humor, ale tých vtipných scén tu bolo naozaj málo. Ale určite by som dvojicu, ktorá spolu hrala v podstate už pred 20 rokmi neoznačil ako užívateľ kohaku: "Špatnej film s nefunkční dvojkou." Pokiaľ Lawrence so Smithom nie sú funkční, tak kto potom? ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„SPOLU TO TÁHNEME, SPOLU I UMŘEME. MIZEROVÉ NAVŽDY!...“ /// Řekl bych, že ten dědkovskej humor mi vyhovuje… (myšleno jako návrat do starejch časů...). Frajeři na kroskách, spousta píčovinek v akci, jen aby to prostě bouchalo a hořelo, choreo taky dědkovský… Od MIZERŮ se očekávaj hlášky a akce – takže asi v pořádku. Sice mě ty jejich kecy zas tolik neberou, ale ta akce je solidní, takže duo Bad Boys má solidní rozlučku. Nebo kurva né? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju devadesátkovou filmařinu. 2.) Bastard se mi toulá někde po Mexiku. 3.) Thx za titule „olasek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Spokojený průměr. Čekal sem spíš průjem abych byl upřímný. Martin Lawrence má furt ten vtip v sobě, akce ušla, leč to přebíjení tam mohli aspon dát.. záporáci tak půl na půl. Hudba okey a nechápu, proč všichni řikaj poslední jízda, když to má otevřený konec.. Kamera fajn, prostředí top (miami miluju) a je to tak na jedno shlédnutí, určitě bych to do nebes nevyzdvihoval. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

7,5/10. Tak tohle potěšilo. Přidávám se ke spokojené většině a hlásím, že třetí Mizerové se povedli. Nejosobnější díl, jenž nezapomíná na své kořeny ale zároveň vše potřebné modernizuje. Perfektní balanc, o který se spousta starších značek snaží a ztroskotá. Duo režisérů, kopírující typické Mizerovské trademakery s neprůstřelně fungující ústřední dvojicí, jsou očividně fanouškami série, neboť s látkou nakládají pečlivě, s úctou a přesto si prosadí vlastní aktualizace. A já jim fakt děkuju! V takový návrat jsem nedoufal ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Napsáním první verze scénáře byl pověřen Peter Craig - jeden ze spoluscenáristů úspěšného filmu Město (2010). Následovala ovšem řada změn a úprav. (PauloZ)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama