foto

Paul Joyal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Elsewhere
Love on the Menu (TV film)
2018 To All the Boys I've Loved Before
2017 Before I Fall
2016 Unser Traum von Kanada (TV film)
2015 Real Murders: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
The Christmas Note (TV film)
2014 My Gal Sunday (TV film)
2013 Cesta za spravedlností: Srdcová královna (TV film)
Let It Snow (TV film)
Osudová chvíle (TV film)
Romeo Killer: The Chris Porco Story (TV film)
Tom Dick & Harriet (TV film)
2012 Cesta za spravedlností: V dobrém či zlém (TV film)
Jak se zamilovat (v osmi lekcích) (TV film)
Taken Back: Finding Haley (TV film)
The Wingman
2011 Finding a Family (TV film)
Hamlet
Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové (TV film)
Pomsta a spravedlnost (TV film)
Tři týdny, tři děti (TV film)
2009 Break-Up Artist, The
Come Dance at My Wedding (TV film)
The Zero Sum
2008 Every Second Counts (TV film)
Kovbojova nevěsta (TV film)
Nemocná láskou (TV film)
Paparazzi Princess: The Paris Hilton Story (TV film)
Ten pravý pro mě (TV film)
2007 Decentní návrh (TV film)
Ukradená nevinnost (TV film)
2006 Hříchy minulosti (TV film)
Portrét pohřešované (TV film)
The Suspect
The Tooth Fairy
Výkřiky ve tmě (TV film)
2005 Supervulkán (TV film)
Škola života (TV film)
2004 A Very Cool Christmas (TV film)
Smrtící lekce (TV film)
Zolar (TV film)
1999 Turbulence 2: Strach z létání
1998 Alien Abduction: Incident in Lake County (TV film)
Bastard
Plavba smrti (TV film)
1996 Vražedná přítažlivost
1995 Uloupená nevinnost (TV film)
Zálesáci (TV film)
1993 Cizinec v zrcadle (TV film)
Konečné odvolání (TV film)
Žena na římse (TV film)

TV seriály

2001 The Chronicle (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace