foto

Susan Prior

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Book Week
The Second
2017 Jasper Jones
2014 Cesta
2012 Careless Love
Not Suitable for Children
2010 Království zvěrstev
2008 View from Greenhaven, The
2006 Poprask na předměstí
2005 A Divided Heart
2003 A Cold Summer
2002 Little Blue
2000 Wreck, a Tangle, A
1998 Praise
1997 Hořící nebe
1996 Idiot Box
1994 Muriel se vdává

TV seriály

2019 Frayed (TV seriál)
Les Norton (TV seriál)
Bush League (E08)
The Real Thing (E07)
Tight-arse (E06)
další epizody (4)
Zádrhel (TV seriál)
Požár (S03E06)
Poprvé (S03E03)
Máma (S03E01)
2018 Bite Club (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Safe Harbour (TV seriál)
2017 The Other Guy (TV seriál)
Na jezeře (TV seriál)
Who's Your Daddy? (S02E05)
2014 Love Child (TV seriál)
2012 Trable s dospíváním (TV seriál)
2010 Rake (TV seriál)
2005 Temné příběhy (TV seriál)
2002 Mladí lvi (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
Coup by Clam (S04E10)
1998 All Saints (TV seriál)
1996 House Gang (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky