Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte ve městě, kde vládne zákon džungle!  V podsvětí Melbourne zuří tvrdý boj s nevypočitatelnou policií. Lupič a výtržník Pope Cody je v hledáčku mužů zákona, kteří by jej nejraději viděli mrtvého. Stojí za ním však jeho rodinný klan. Svou roli zde má pomsta za smrt matky a především závislost synovce ‚J‘, který se vrací domů a propadá osudové hře zločinu a drog. Sugestivní psychologický thriller debutujícího Australana Davida Michôda je fascinující studií rozkladu kriminálnické rodiny, strhávající s sebou do propasti celé své okolí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (165)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Asi je problém, že jsem čekal něco spíše ve stylu velkého "Scorseseho" vyprávění. Království zvěrstev je naproti tomu dost malý, syrový a hlavně pomalý film. Některé scény bez dialogů z tohoto trpělivého rytmu vytěžují maximum a ukazuje se občas, že režisér není zaze až takový břídil. Ale dále nic významného či snad revolučního nečekejte. 60 % ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Ultrapomaly masaker na gauci po pracovnom dni, pri ktorom som mal co robit, aby som hlboko nezaspal. Zaverecnych niekolko minut som musel pozriet este raz, pretoze oci mi zaklipkavali vyrazne castejsie a dojem z filmu bol vytlacany prichadzajucim snami :) Animal Kingdom je pre to pre mna tazke hodnotit, mozno ak by som to videl s kopou energie a mohol by som si vychutnavat pomale tempo premyslajuc o com to asi tak tento film je, hodnotenie by bolo mozno ine. Filmu sa vsak nepodarilo udrzat moju pozornost ani na 90% a to som sa fakt snazil...dokonca som v polovici zacal jest kesu oriesky, aby som sa prebral...heh...no ziadne zazraky sa napriek tomu nezacali diat, film bol stale pomaly, hlavny hrdina nie velmi sympaticky, ostatni herci celkovo nevyrazni, scenar priemerny a tak jedinym vynimocnym na tomto filme zostalo superpomale a rozvlacne tempo, ktore ma napokon uspalo. ()

Reklama

Redi 

všechny recenze uživatele

Tento snímek má u mě smůlu, že znám daleko lepší a zábavnější pohled na australské podsvětí (nejen z Melbourne) ze seriálu Underbelly, kde mi jedna hodinová episoda řekne daleko víc a oproti kterému je tento film o malých a nezajímavých rybách s naprosto nudnou a nezáživnou hlavní postavou. .... A prý 'Oscar 1 nominace: Herečka VR - Jacki Weaver', ah, za co? Za to, že se tam furt jen usmívala a pusinkovala s mladýma chlapama? To je snad vtip. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

. . . tak takhle jsem se snažila a dopadlo to takhle: . . .! Nevím sice, jak se ten herec, co hrál toho bezduchého nafetlého nezletilého týpka jmenuje, ale vůbec mi to nevadí, ráda bych se mu ovšem pro příště vyhla. Taky netuším, kde nechali kostymérku, kdo dělal scénografii a už vůbec mě nenapadá nikdo, kdo by si ze štábu vážně myslel, že je to divácky zajímavé. Mafiánská roďka je tak mafiánská, že jsem ani nevyčíhala, cože je jejich živnost, dokonce jsem asi až tak po 45 minutách teprve pochopila, kdože je tam čí příbuzný. Babička byla na střelbu taky a jediný co za to stálo, bylo opravdu posledních 5 minut. To je ovšem žalostně málo skoro na dvě hodiny. Celkově, čekala jsem od námětu daleko, daleko více. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Celkom dobre nerozumiem tomu, v čom má byť AK peckou od klokanov. Možno tým, že je to debut a hlási sa k nezávislákom v závisláckom žánri na nezávisláckom fesťáku závislého od filmov a oslovil nezávislácku porotu závislú od peňazí. Ponúka však tisíckrát videné, brzda v hlavnej úlohe tu tiež už bola a Pearce si opäť dokázal, že byť jednookým kráľom v kráľovstve slepých nie je až také umenie. Že má režisér talent je fajn, no poznám pár žabožrútskych krimi, ktoré Animal Kingdom s prehľadom pošlú do ZOO. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Cena: MFF Sundance 2010: Velká cena poroty. [LFŠ 2010] (Krouťák)
  • Scénárista a režisér David Michôd napsal roli Janine Cody přímo pro Jacki Weaver. (Othello)
  • Film drží rekord v počtu nominací na ceny Australského filmového institutu. Celkem jich bylo osmnáct. (Othello)

Související novinky

Nástupce krále Leonida v další Třístovce

Nástupce krále Leonida v další Třístovce

05.11.2011

Ústřední postavou 300: Battle of Artemisia bude perský král Xerxes. Čelit mu ale bude athénský generál a velitel spojené řecké flotily Themistoklés. Zdá se, že studio Warner Bros. našlo představitele… (více)

Reklama

Reklama