foto

Camilla Olai Lindblom

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Operasjon Mumie
2015 Muž jménem Ove
Wendyeffekten
2014 Jakten på Berlusconi
2013 Mormor og de åtte ungene
2011 Král curlingu
2010 Úplně obyčejný den v práci
2008 Tlouštík Rino
2007 Deset životů kočky Titanic (TV film)
Pirátské rádio
2006 Synové
Táta
2005 37 a půl
2004 Špatně rozdané karty

TV seriály

2020 Hamilton (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Advokaten (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2016 Aber Bergen (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2011 Spesialenheten (TV seriál)
2010 Den unge Fleksnes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky