foto

John Goddard

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Special Delivery
1972 Jatka č. 5
1971 See the Man Run (TV film)
1968 The Impossible Years
1961 Sniper's Ridge
Twenty Plus Two
1958 Gun Fever
Tarawa Beachhead
The Case Against Brooklyn
1957 The Storm Rider
Tip on a Dead Jockey
1955 A Bullet for Joey
Battle Taxi
Ne jako cizinec
1954 Ride Clear of Diablo
1953 The Kid from Left Field

TV seriály

1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
1952 Gang Busters (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace