foto

Sergej Karjakin

  • nar. 18.3.1972 (46 let)
    Tomsk, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nemilovaní
2016 Cena izmeny (TV film)
2013 Tango motylka (TV film)
2008 Ment v zakoně 1: Suďja i palač (TV film)
2007 Šekspiru i ně snilos
2006 Žena Stalina (TV film)
2004 Slova i muzyka
2002 Atlantida
2001 Svěrčok za očagom

TV seriály

2017 Krugovorot (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Reinkarnacija (E11)
Medsestra (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Čužije i blizkije (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Kurortnyj roman (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Opasnoje zablužděnije (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2013 Pasečnik (TV seriál)
2012 MUR (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
2009 Vysšij pilotaž (TV seriál)
2006 V kruge pervom (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)
2002 Po tu storonu volkov (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)
1992 Meloči žizni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace