foto

Raimondo Crociani

  • nar. 14.1.1946 (73 let)
    Rome, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Jak zvláštní jméno Federico!
Una vita da sogno
2012 Buona giornata
2011 Console italiano, Il
Ex - Amici come prima!
Sotto il vestito niente - L'ultima sfilata
2010 Všechny jsou zadané
2009 L'ultimo ultras
Un'estate ai Caraibi
2008 Vip (TV film)
2007 Piper (TV film)
2006 Eccezzziunale... veramente: capitolo secondo... me
Olè
2005 Occhi dell'amore, Gli (TV film)
Rošťák detektivem
The Clan
2004 13dici a tavola
Annin dům (TV film)
2003 Gente di Roma
2002 Incompreso (TV film)
Zio d'America, Lo (TV film)
2001 Amici ahrarara
Nekalá soutěž
Un altr'anno e poi cresco
1999 Pan účetní opět zasahuje
1998 Cena, La
Leo e Beo (TV film)
Podvodníček v ráji
Volontari, I
1997 Donna di piacere
Obchod století (TV film)
1996 Bruno aspetta in macchina
1995 Croce e delizia
Romanzo di un giovane povero
Uomini uomini uomini
1993 Dívka a delfín (TV film)
Mario, Maria e Mario
1992 La Discesa di Aclà a Floristella
Ricky a Barabáš
1991 Avvoltoio può attendere, L'
Errore fatale (TV film)
Faccione
Ma non per sempre
Vacanze di Natale '91
1990 Vacanze di Natale '90
Viaggio di Capitan Fracassa, Il
1989 Che ora è?
1988 Big Man I. - Neobvyklá pojistka (TV film)
Botta di vita, Una
Bye Bye Baby
1987 Animali metropolitani
Da grande
Dva v sukních
1986 Italian fast food
Puro cashmere
Ragazzo del pony express, Il
Yuppies 2
1985 Blues metropolitano
Colpo di fulmine
Sotto il vestito niente
1984 Amarsi un po'
Chewingum
Mi faccia causa
Prázdniny v Americe
1983 Mani di fata
Mystère
Sapore di mare
Tančírna
Vacanze di Natale
1982 Banánový Joe
Bonnie a Clyde po italsku
Eccezzziunale... veramente
Noc ve Varennes
Quando la coppia scoppia
Sballato, gasato, completamente fuso
Vado a vivere da solo
Viuuulentemente mia
Žárlivé tango
1981 Fichissimi, I
Setina sekundy
Vášeň lásky
1980 Arrivano i gatti
Fico d'India
Patata bollente, La
Terasa
Vacanza bestiale, Una
1979 Amori miei
Dr. Jekyll a milá dáma
Giacca verde, La (TV film)
Poliziotta della squadra del buon costume, La
1978 Amour chez les poids lourds, L'
1977 Latinský milovník
Taxikářka
Zvláštní den
1976 Dostihová horečka
Gianluca a Luigi
Italia s'è rotta, L'
Spiaggia del desiderio, La
Tatarská poušť
Škaredí, špinaví a zlí
1975 Baroni, I
La liceale
Morte sospetta di una minorenne
Zasažena náhlým blahobytem
1974 C'eravamo tanto amati
L'ammazzatina
Policistka
1973 Můj bratr Anastasia
Polvere di stelle
Sgarro alla camorra
Trevico-Torino (viaggio nel Fiat-Nam)
1972 Kraksa
Uccello migratore, L'
1971 Le juge
1969 Le lys de mer

TV seriály

2006 Capri (TV seriál)
2005 Ciclone in famiglia, Un (TV seriál)
Il giudice Mastrangelo (TV seriál)
Provaci ancora prof! (TV seriál)
2004 Attenti a quei tre (TV seriál)
2001 Angelo il custode (TV seriál)
Vlny pokušení (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1998 Donna per amico, Una (TV seriál)
Dottoressa Giò 2, La (TV seriál)
1997 Avvocati (TV seriál)
La dottoressa Giò (TV seriál)
1996 Caro maestro (TV seriál)
Dio vede e provvede (TV seriál)
1991 I ragazzi del muretto (TV seriál)
1985 Yesterday - vacanze al mare (TV seriál)
1981 Rose di Danzica, Le (TV seriál)

Dokumentární

1975 Bianco e nero
1970 Documenti su Giuseppe Pinelli

Režijní filmografie

Filmy

1997 Corti italiani, I

Dokumentární

1982 Vorrei che volo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace