foto

Marcela Bláhová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2011 Cizinec a krásná paní (TV film)
2008 Fredy a Zlatovláska (TV film)
2007 Láska In Memoriam (TV film)
1979 O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku (TV film)

TV seriály

2009 Vyprávěj (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
Konec pohádky (E10)
Bitva o kopec (E09)
Karlův most (E08)
další epizody (10)
1997 Hospoda (TV seriál)
Pes (S02E26)
Veselka (S02E25)
Kukátko (S02E24)
další epizody (26)

TV pořady

2010 Elsa 2010 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace