Reklama

Reklama

Obsahy(1)

U stolu je veselo, štamgasti si dobírají bábi Jiráskovou. Když do hospody vstoupí Goliáš, vběhne za ním černá doga. Zamíří rovnou do kuchyně, kde sežere kus masa a rozbije pár talířů. V novinách pak osazenstvo hospody najde inzerát, že se hledá doga, a když zjistí, že pes v kuchyni slyší na jméno uvedené v inzerátu, zavolají tam. Když si pro ni přijde šťastný majitel, servírka Mařenka ho osloví jako dávného známého. Oba se podivují tomu setkání a výčepní Dušek hned zareaguje a uvolní Mařenku z práce na rande. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

kukkik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda je dobrým příkladem, že v nejlepším se má přestat. Skutečně snad nejlepší epizoda vůbec, naprosto nabitá vtipem, jedna hláška střídá druhou, naprostý komcert vtipu a zábavy. 5/5 ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • V úvodu se Novák (Ladislav Potměšil) chlubí, že dokáže taky vypít půllitr piva bez držení rukou, jako pán několik chvil před ním. Babula (Bronislav Poloczek) na to řekne: „Tak schválně. Mařka, dej mu pívo!“ Ovšem jak všichni zasednou ke stolu, Novák to zkouší na svém starém a poloprázdném pivu, které už na stole měl. (NiWi)

Reklama

Reklama