foto

Jannike Grut

  • nar. 1968

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ankdammen
2017 Trädgårdsgatan
2012 Hamilton: V zájmu státu
2010 Sedm nábojů
2007 Irene Huss - Dračí tetování (TV film)
Letuška
Úžasná a milovaná
1998 Lithivm
1996 Lögn

TV seriály

2017 Gabriel Klint (TV seriál)
Torpederna (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
2013 Wallander (TV seriál)
Försvunnen (S03E02)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Případy Anniky Bengtzonové - Studio Sex (E03)
Skuteční lidé (TV seriál)
2010 Solsidan (TV seriál)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1989 Lorry (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace